Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Nestemäiset yrttiuutteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

09.12.2022
UUTTA – Alkoholittomat yrttiuutteet
Lue lisää

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

 
 
 
 
 

6 HYVÄÄ SYYTÄ MIKSI OSTAA MEILTÄ

 1. Sinun ei enää tarvitse arvailla minkä tuotteen ostaisit, sillä löydät asiantuntijaryhmän valitsemat parhaat valmisteet täältä
  Markkinoilla olevissa tuotteissa on laadullisesti erittäin suuria eroja. Erot voivat liittyä esimerkiksi imeytyvyyteen, vaikuttavien aineiden määriin, raaka-ainelähteeseen (mm. alkuperämaa) tai valmistustapaan. Nämä asiat taas vaikuttavat suoraan siihen, kuinka paljon ihminen hyötyy tuotteen käytöstä. Sinun ei enää tarvitse pohtia minkä tuotteen ostaisit, sillä tälle sivustolle on kerätty myyntiin jokaisesta kategoriasta vain parhaat valmisteet. Jos olet esimerkiksi joskus pohtinut mikä D-vitamiini- tai maitohappobakteerivalmiste on paras, olet tullut oikeaan paikkaan. Voit luottaa siihen, että meiltä saat vain parasta.

 2. Saat tilauksesi yhteydessä ohjeet kuinka käyttää ostamiasi tuotteita
  Saadaksesi ravintolisistä kaiken hyödyn irti, on tärkeää osata käyttää niitä oikein. Meiltä saat tilauksesi yhteydessä ohjeet, kuinka käyttää valitsemiasi tuotteita. Moni ei esimerkiksi tiedä mihin aikaan vuorokaudesta mikäkin ravintolisä tulisi nauttia tai tulisiko se ottaa tyhjään mahaan vai ruoan yhteydessä. Vielä harvempi tietää mitä tuotteita tulisi nauttia jonkun toisen kanssa samaan aikaan ja mitä ei. Nämä asiat kuitenkin vaikuttavat suuresti muun muassa ravintolisien imeytymiseen ja sitä kautta niistä saatavaan hyötyyn.

 3. Löydät täältä juuri sinulle sopivia valmiita Terveyden Tukipilarit® -paketteja
  Voit tilata meiltä juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia Terveyden Tukipilarit ® -paketteja. Näin saat helposti samassa paketissa itsellesi ja läheisellesi tai vaikkapa lahjaksi tärkeimmät ravintolisät, sekä esimerkiksi voimaruoat ja luonnonkosmetiikkatuotteet. Asiantuntijaryhmä on valinnut pakettien koostumuksen niin, että valmisteet tukevat toistensa vaikutusta ja tuotteiden yhteiskäyttö on turvallista. Myös hinta on edullisempi kuin ostettaessa tuotteita erikseen.

 4. Meiltä saat tilaamasi tuotteet aina:
  - Turvallisesti
  - Edullisesti
  - Nopeasti
  - Helposti ja vaivattomasti
  - Yksityisesti. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille

 5. Asiantuntijaryhmä varmistaa luotettavuuden
  Asiantuntijaryhmä takaa, että kaikki tieto on ajankohtaista. Meille on tärkeää pysytellä jatkuvasti ajanhermolla ja tarjota asiakkaillemme yhä parempia tuotteita ja palvelua. Haluamme olla edelläkävijä.

 6. Toimimme sinun parhaaksesi
  Teemme kaikkemme, että löydät itsellesi parhaat mahdolliset terveyttä ja hyvinvointia tukevat tuotteet. Terveyden Tukipilarit -sivustolta löydät myös helposti ja kätevästi tietoa missä ruoissa on eniten mitäkin vitamiinia, mineraalia tai rasvahappoa. Lisäksi opit, missä tapauksissa kyseisistä vitaaliaineista voi syntyä kehossa puutetta.

Katso myös Usein Kysyttyä ja Avajaistervehdys

 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää