Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

15.12.2016
Uutuuksia
Lue lisää

22.07.2015
Olivia Klein
Lue lisää

07.04.2014
Uusi luomuyrttisarja on saapunut valikoimaamme
Lue lisää

02.10.2013
Kokosimme odottavalle ja imettävälle äidille tärkeimmät ravintolisät samaan pakettiin!
Lue lisää

08.03.2013
Uutuuksia terveyskaupassamme!
Lue lisää

 
 
 
 
 

MAITOHAPPOBAKTEERIT

Probiootti on mikrobeja sisältävä valmiste, jolla on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Yleisesti mikrobit ovat maitohappobakteereita, joita on vuosisatoja käytetty hapanmaitotuotteissa ja hapanvihanneksissa ruoan paremman säilymisen ja raikkaan maun takia. Jo satoja vuosia sitten huomattiin, että hapatetut tuotteet ovat vatsaystävällisiä. Nykyään probiootteja tutkitaan aktiivisesti ja niiden tiedetään vaikuttavan vahvasti hyvinvointiimme. Probiootit estävät haitallisten pöpöjen viihtymistä elimistössämme viemällä niiltä elintilaa ja ravinteita sekä muuttamalla suoliston olosuhteita pöpöbakteereille vähemmän mukavaksi. Probiootit valmistavat myös hyödyllisiä yhdisteitä (mm. joitakin vitamiineja) ja osallistuvat haitallisten aineiden poistoon. Lisäksi ne tasapainottavat puolustusjärjestelmämme toimintaa.

Probiootteja saa joistakin elintarvikkeista (esim. Gefilus, Rela ja Yosa). Niitä on saatavissa myös tehokkaina ravintolisinä. Kaikki maitohappobakteerit eivät ole terveysvaikutteisia ja lisäksi osassa probiootteja sisältäviä tuotteita on paljon sokereita tai muita elimistöä rasittavia aineita, joten ole huolellinen valitessasi tuotteita. Probioottien käyttö on turvallista kaikille. Probioottien tulisi kuulua varsinkin suolistovaivaisten ja heikosta vastustuskyvystä kärsivien jokaiseen päivää. Antibioottikuurien yhteydessä tulisi aina muistaa suojata omaa suolistobakteeristoa käyttämällä probiootteja.

 
 

 
 

 


 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää