Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

15.12.2016
Uutuuksia
Lue lisää

22.07.2015
Olivia Klein
Lue lisää

07.04.2014
Uusi luomuyrttisarja on saapunut valikoimaamme
Lue lisää

02.10.2013
Kokosimme odottavalle ja imettävälle äidille tärkeimmät ravintolisät samaan pakettiin!
Lue lisää

08.03.2013
Uutuuksia terveyskaupassamme!
Lue lisää

 
 
 
 
 

KUITU

Aiemmin ajateltiin, että kuidun saanti ei ole ihmiselle välttämätöntä, koska ruoansulatusentsyymit eivät sitä hajota. Nykyään tiedetään, että kuidulla on useita erilaisia terveysvaikutuksia niin suoliston alueella kuin muuallakin kehossa. Kuitu lisää massaa suolistossa, sitoo vettä ja pehmentää ulostemassaa, joten se helpottaa kuonanpoistoa. Kuitu tasapainottaa verensokerin nousua aterian jälkeen. Vaikka ihmisen ruoansulatusentsyymit eivät hajota kuitua, suolistobakteeristo voi sen tehdä. Tietyt kuidut (kuten inuliini) ruokkivat hyvää mikrobikantaa suolistossa, jolloin hyvät bakteerit vahvistuvat. Bakteerit muokkaavat kuidusta lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka ovat energianlähde suolen limakalvon soluille, ja näin kuitu voi edistää suolen limakalvon hyvinvointia. Kuitu ja kuidusta muodostuneet lyhytketjuiset rasvahapot voivat myös tasapainottaa veren rasva-arvoja.

Millään yksittäisellä kuidulla ei ole kaikkia näitä ominaisuuksia, joten päivittäin kannattaa nauttia erilaisia kuituja. Kuitua saa etenkin täysjyväviljasta, kasviksista ja marjoista sekä pähkinöistä. Lisäksi ravintolisinä on saatavissa monipuolisia kuituvalmisteita. Muistathan nauttia kuidun eri aikaan kuin lääkkeet ja juoda riittävästi kuidun käytön yhteydessä.

 
 

 
 

 


 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää