Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Nestemäiset yrttiuutteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

09.12.2022
UUTTA – Alkoholittomat yrttiuutteet
Lue lisää

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

 
 
 
 
 

Asiantuntijaryhmä

Mitä asiantuntija ryhmä tekee?
- laatii sinulle valmiita Terveyden Tukipilarit ®  -paketteja eri elämäntilanteisiin
- takaa, että saat kaiken hyödyn irti hankkimistasi tuotteista laatimalla sinulle käyttöohjeet
- valitsee puolestasi parhaat valmisteet, sekä paljon muuta

Lue lisää tästä!

Terveyden Tukipilarit® -asiantuntijaryhmä koostuu seuraavista henkilöistä:

Erkki Antila asiantuntija Paula Heinonen Pertti Lähteenmäki
Erkki Antila
Yleislääkäri, LL,
biologi FT
Paula Heinonen
DI (biokemia,
mikrobiologia),
Tekniikan lisensiaatti
(mikrobiologia, biotekniikka,
elintarviketeknologia)
Pertti Lähteenmäki
Lääketieteen ja kirurgian
tohtori

Erkki Antila on työterveyslääkäri ja yleislääkäri sekä filosofian tohtori (biologia). Hän on perehtynyt 80-luvun lopulta lähtien ravitsemukseen, antioksidanttihoitoihin ja funktionaaliseen lääketieteeseen ja julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta. Hän opetti Helsingin yliopistossa parikymmentä vuotta anatomiaa ja kehitysbiologiaa lääketieteen ja eläinlääketieteen opiskelijoille. Vuodesta 2006 lähtien Funktionaalisen Medisiinan Seura ry:n hallituksen puheenjohtajana, Hankintatukku Oyn tieteellisen neuvottelukunnan jäsen vuodesta 2007 ja lääketurvatoiminnan vastaava asiantuntijalääkäri 2008 lähtien. Antila on ollut kysytty luennoitsija ajankohtaisista ravitsemukseen liittyvistä asioista ja tuli tunnetuksi Lääkäriasema neljän lääkärinä TV-nelosella 1997-1999. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat ravitsemus, työhyvinvointi ja terveysriskien arvionti. Vastaanottotoiminta on Helsingin antioksidanttiklinikalla ja Mehiläisessä Vantaalla, jossa toiminut vastaavana lääkärinä 2002- 2011.

Paula Heinonen on diplomi-insinööri (mikrobiologia, biokemia ja teollisuustalous) ja tekniikan lisensiaatti (mikrobiologia, biotekniikka, elintarviketeknologia ja teollisoikeudet). Hän on kouluttautunut funktionaaliseen lääketieteeseen USA:ssa, Kanadassa ja Euroopassa. Hän on ollut useita vuosia Funktionaalisen Medisiinan seura ry:n hallituksen jäsen. Hän toimi tutkijana kansainvälisessä biotekniikka‐ ja ravitsemusalan yhtiössä useita vuosia ja sittemmin samassa yhtiössä teollisoikeuksien parissa ja vastasi tutkimuksen suojaamisesta mm. ravitsemuksen, geenitekniikan ja entsymologian sekä terveysvaikutteisen ravinnon alalla. Vuodesta 1997 hän on kouluttanut ja luennoinut kymmenille tuhansille ihmisille työhyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja erilaisista terveysongelmista ympäri Suomea niin yrityksissä kuin yleisötilaisuuksissakin. Paula kouluttaa myös ravitsemuksen ammattilaisia (FLT Ravintovalmentaja - Pro Health®) ja funktionaalista lääketiedettä terveydenhuollon ammattilaisille sekä tekee Terveyden Avaimet -radio-ohjelmaa yhdessä muusikko Mikko Siltalan kanssa. Paula on kirjoittanut kolme terveystiedekirjaa.

Pertti Lähteenmäki on lääketieteen ja kirurgian tohtori. Hän toimii lääkärinä Helsingin antioksidanttiklinikalla ja on antioksidanttihoidon uranuurtajia Suomessa. Klinikalla sovellettava, elimistön ravitsemustilaa ja pienoisravintotekijöiden määrää selvittävä mittaustapa on kansainvälisestikin huippuluokkaa. Potilaiden ravitsemustila analysoidaan yksityiskohtaisesti ja näin suunnitellaan sairauksien tehokas tukihoito sekä annetaan ohjeet terveyden ylläpitämiseksi. Pertti Lähteenmäki opetti kahdellekymmenelle lääketieteen opiskelijoiden vuosikurssille biokemiaa Helsingin yliopistossa ja toimi samalla tutkijana. Laajempi kiinnostus ravitsemukseen poiki myös lisäaineita käsittelevän kirjan Ravintomme lisäaineet, joka kertoo kattavasti lisäaineiden terveysvaikutuksista ja alan tutkimuksesta. Pertti Lähteenmäki on kehittänyt myös urheilijoille ja kuntoilijoille suunnitellun Flow-hyvinvointijuomaperheen.

 

 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää