Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

15.12.2016
Uutuuksia
Lue lisää

22.07.2015
Olivia Klein
Lue lisää

07.04.2014
Uusi luomuyrttisarja on saapunut valikoimaamme
Lue lisää

02.10.2013
Kokosimme odottavalle ja imettävälle äidille tärkeimmät ravintolisät samaan pakettiin!
Lue lisää

08.03.2013
Uutuuksia terveyskaupassamme!
Lue lisää

 
 
 
 
 

RASVAHAPOT

Rasvasota on edelleen käynnissä: osa vannoo kasvirasvojen nimeen, osa taas eläinrasvojen. Suosittelemme käyttämään luonnollisia rasvoja, kylmäpuristettuja öljyjä, ja kiinnittämään huomiota riittävään omega-3-rasvahappojen saantiin. Elimistömme ei pysty valmistamaan kaikkia rasvahappoja, vaan osa täytyy saada ravinnosta. Näitä välttämättömiä rasvahappoja on etenkin kylmäpuristetuissa öljyissä ja kalarasvassa. Rasvat toimivat elimistössä energianlähteenä ja rakennusaineena esim. solukalvossa. Oikeanlaiset rasvahapot ovat tärkeitä solukalvon muovautuvuudelle esim. hermostossa. Lisäksi rasvoista muokataan elimistölle tärkeitä yhdisteitä kuten kudoshormoneita, jotka vaikuttavat mm. tulehduksen ja verenpaineen säätelyyn.

Omega-3- ja omega-6-rasvahappojen keskinäinen suhde on tärkeää elimistön hyvinvoinnille. Omega-3-rasvahappotasoja on lähes jokaisen suositeltavaa nostaa. Perusmuodossaan omega-3-rasvahappoa, alfalinoleenihappoa, saa monista kasviöljyistä, mutta elimistölle valmiissa muodossa (EPA- ja DHA-rasvahapot) sitä saa kalaöljystä. Kalaöljyn käyttö on monelle tärkeää, koska rasvahappojen muuntuminen elimistölle käyttökelpoiseen muotoon heikentyy muun muassa ikääntyessä, tietyissä sairauksissa (esim. atopia), stressin aikana ja ravintoainepuutoksissa.

 
 

 
 

 


 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää