Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Nestemäiset yrttiuutteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

09.12.2022
UUTTA – Alkoholittomat yrttiuutteet
Lue lisää

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

 
 
 
 
 

 
 

 
 

Terveyden Tukipilarit®  Taapero (3-5-vuotiaille)

Terveyden Tukipilarit® Taapero (3-5-vuotiaille)51,16 €
Taapero (3-5-vuotiaille) -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla voi terveellisen ravinnon ohella tukea taaperon hyvinvointia: monivitamiini varmistaa päivän tärkeimmät suojaravintoaineet, D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteella elävälle ja DHA-rasvahappolisä on tärkeä aivojen hyvinvoinnille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Kilpirauhanen I

Terveyden Tukipilarit® Kilpirauhanen I93,77 €
Kilpirauhanen I -pakettia voidaan käyttää kilpirauhasen normaalin toiminnan tukemiseen. Se sisältää kilpirauhasen toimintaan ja kilpirauhashormonien muodostukseen tarvittavat ravintoaineet. Esimerkiksi jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa ja jodia tarvitaan kilpirauhashormonien tuotantoon. Mikäli sinulla on kilpirauhasen liikatoiminta, käännythän lääkärisi puoleen. Muistathan myös, että ruokavaliolla on keskeinen merkitys kilpirauhasen toimintahäiriöiden tukihoidossa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Lapsi (6-12-vuotiaille)

Terveyden Tukipilarit® Lapsi (6-12-vuotiaille)88,11 €
Lapsi (6-12-vuotiaille) -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla voi terveellisen ravinnon ohella tukea lapsen hyvinvointia: monivitamiini varmistaa päivän tärkeimmät suojaravintoaineet, D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteella elävälle ja DHA-rasvahappolisä on tärkeä aivojen hyvinvoinnille. Lapsipakettiin kuuluu myös vahvistavaa yrttivalmistetta, jonka sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa, sekä kalkin imeytymistä edistävää nokkosta.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Matkustaja I

Terveyden Tukipilarit® Matkustaja I125,97 €
Paketti sinulle, joka matkustat ja lennät paljon. Pitkä istuminen rasittaa etenkin jalkojen verenkiertoa ja joskus vastustuskykykin kaipaa vahvistusta vieraassa ympäristössä. Pycnogenol tukee verisuonten hyvinvointia myös lennon aikana ja toimii antioksidanttina. Lisäksi kalan omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) edistävät sydämen normaalia toimintaa. Magnesium on tärkeää etenkin lihasten ja hermoston toiminnalle, ja se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Imeskeltävässä muodossa oleva sinkki on helppokäyttöinen ja hyvä lisä vahvistamaan puolustusjärjestelmän toimintaa. Pakettiin kuuluvat luonnollisesti myös maitohappobakteerit sekä melatoniinivalmiste unentuloa helpottamaan.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Matkustaja II165,96 €


OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Mies I

Terveyden Tukipilarit® Mies I81,56 €
Mies I -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla aktiivinen mies varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin ja tukee kehonsa toimintaa. Vahva miehille suunniteltu monivitamiini varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin. D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteilla elävälle ja laadukas kalaöljyvalmiste edistää sydämen ja aivotoiminnan pysymistä normaalina. Mies I -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille miehille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Mies II

Terveyden Tukipilarit® Mies II91,91 €
Mies II -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla aktiivinen mies varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin ja tukee kehonsa toimintaa. Vahva miehille suunniteltu monivitamiini varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin. D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteilla elävälle ja laadukas kalaöljyvalmiste edistää sydämen ja aivotoiminnan pysymistä normaalina. Mies II -pakettiin kuuluu myös hyvin imeytyvää magnesiumia, joka on tärkeää etenkin lihasten ja hermoston toiminnalle. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Valitse Mies II -paketti etenkin silloin, jos kärsit lihasten jännittyneisyydestä tai elämäsi on kiireistä. Mies II -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille miehille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Nainen I

Terveyden Tukipilarit® Nainen I81,56 €
Nainen I -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla aktiivinen nainen varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin ja tukee kehonsa toimintaa. Vahva naisille suunniteltu monivitamiini varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin. D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteilla elävälle ja laadukas kalaöljyvalmiste edistää sydämen ja aivotoiminnan pysymistä normaalina. Nainen I -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille naisille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Nainen II

Terveyden Tukipilarit® Nainen II91,91 €
Nainen II -paketti sisältää tärkeimmät ravintolisät, joilla aktiivinen nainen varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin ja tukee kehonsa toimintaa. Vahva naisille suunniteltu monivitamiini varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin. D-vitamiinilisä on tärkeää jokaiselle Suomen leveysasteilla elävälle ja laadukas kalaöljyvalmiste edistää sydämen ja aivotoiminnan pysymistä normaalina. Nainen II -pakettiin kuuluu myös hyvin imeytyvää magnesiumia, joka on tärkeää etenkin lihasten ja hermoston toiminnalle. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Valitse Nainen II -paketti etenkin silloin, jos kärsit lihasten jännittyneisyydestä tai elämäsi on kiireistä. Nainen II -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille naisille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® PMS I

Terveyden Tukipilarit® PMS I62,42 €
PMS I -paketti sisältää tärkeimmät ravintoaineet tukemaan elimistön tasapainoista hormonitoimintaa ennen kuukautisia ja niiden aikana. Monivitamiinista saadaan välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka mm. edistävät immuunijärjestelmän toimintaa. B-vitamiinit esim. vaikuttavat energian muodostumiseen ja siten auttavat vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Mineraaleista kalsium vaikuttaa lihassupistuksiin ja on mukana solujen viestinvälityksessä. Magnesiumia tarvitaan energia-aineenvaihdunnassa ja hermoston ja lihasten normaalissa toiminnassa. PMS I -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille naisille. Muistathan myös, että ruokavaliolla on keskeinen merkitys PMS-oireiden hoidossa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® PMS II

Terveyden Tukipilarit® PMS II123,12 €
PMS II -paketti sisältää tärkeimmät ravintoaineet tukemaan elimistön tasapainoista hormonitoimintaa ennen kuukautisia ja niiden aikana. Monivitamiinista saadaan välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka mm. edistävät immuunijärjestelmän toimintaa. B-vitamiinit esim. vaikuttavat energian muodostumiseen ja siten auttavat vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Mineraaleista kalsium vaikuttaa lihassupistuksiin ja on mukana solujen viestinvälityksessä. Magnesiumia tarvitaan energia-aineenvaihdunnassa ja hermoston ja lihasten normaalissa toiminnassa. C-vitamiini mm. edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja on tarpeellinen immuunipuolustukselle. Pakettiin kuuluvat myös maitohappobakteerit. PMS II -paketti sopii kaikille yli 16-vuotiaille naisille. Muistathan myös, että ruokavaliolla on keskeinen merkitys PMS-oireiden hoidossa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Stressi I

Terveyden Tukipilarit® Stressi I75,76 €
Stressi kuluttaa kehon ravintoaineita tavallista elämäntilannetta enemmän. Stressi vaikuttaa haitallisesti myös vastustuskykyymme ja hermostomme toimintaan, joten ruokavalion tukeminen ravintolisillä on toisinaan tarpeellista. Stressi I -paketti on suunniteltu käytettäväksi stressaavien elämänjaksojen aikana. Paketti sisältää mm. B-vitamiineja ja magnesiumia, jotka vaikuttavat energian muodostumiseen ja siten auttavat vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Magnesium, B-vitamiinit ja C-vitamiini vaikuttavat positiivisesti myös hermoston toimintaan. C-vitamiinia on paljon stressihormoneja tuottavissa lisämunuaisissamme ja lisäksi C-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyllemme. Paketti sopii yli 16-vuotiaille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Stressi II

Terveyden Tukipilarit® Stressi II125,97 €
Stressi kuluttaa kehon ravintoaineita tavallista elämäntilannetta enemmän. Stressi vaikuttaa haitallisesti myös vastustuskykyymme ja hermostomme toimintaan, joten ruokavalion tukeminen ravintolisillä on toisinaan tarpeellista. Stressi II -paketti on suunniteltu käytettäväksi stressaavien elämänjaksojen aikana. Paketti sisältää mm. B-vitamiineja ja magnesiumia, jotka vaikuttavat energian muodostumiseen ja siten auttavat vähentämään väsymystä sekä uupumusta. Magnesium, B-vitamiinit ja C-vitamiini vaikuttavat positiivisesti myös hermoston toimintaan. C-vitamiinia on paljon stressihormoneja tuottavissa lisämunuaisissamme ja lisäksi C-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyllemme. Ubikinoli puolestaan tuo vireyttä. Se on erityisen hyödyllinen toipilaille ja väsymyksestä kärsiville. Myös suoliston toimintaa on hyvä tukea stressin aikana. Paketti sopii yli 16-vuotiaille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Vaihdevuodet I

Terveyden Tukipilarit® Vaihdevuodet I92,82 €
Vaihdevuodet I -paketti sisältää aikuisen naisen kehon toimintaa tukevia tuotteita: E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle nuorekkuutta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Salviauute tasapainottaa liikahikoilua. Myös magnesiumin ja E-vitamiinin yhdistelmä auttaa hillitsemään hikoilupuuskia. Tehokas ubikinolivalmiste tuo vireyttä. Vaihdevuodet I -paketti sopii käytettäväksi myös Nainen I -paketin kanssa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Vaihdevuodet II

Terveyden Tukipilarit® Vaihdevuodet II116,47 €
Vaihdevuodet II -paketti sisältää aikuisen naisen kehon toimintaa tukevia tuotteita: E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle nuorekkuutta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Salviauute tasapainottaa liikahikoilua. Myös magnesiumin ja E-vitamiinin yhdistelmä auttaa hillitsemään hikoilupuuskia. Tehokas ubikinolivalmiste tuo vireyttä. Vaihdevuodet II -pakettiin kuuluu myös immuunijärjestelmää sekä ihon ja limakalvojen kollageenia vahvistava vahva pycnogenol, joka lisäksi ylläpitää tervettä verenkiertoa sekä pitää sydämen ja verisuonet toimintakunnossa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Vastustuskyky I

Terveyden Tukipilarit® Vastustuskyky I66,31 €
Vastustuskyky I -pakettiin on koottu kaikki tärkeimmät vastustuskykyyn liittyvät ravintolisät: C- ja D-vitamiinit sekä sinkki tukevat puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa, ja lisätehoa saa beetaglukaanin luontaisista erikoishiilihydraateista. Beetaglukaani sopii uupumukseen, stressiin, toistuviin flunssiin tai lisääntyneeseen sairastumisalttiuteen. Vastustuskyky I -paketti sopii käytettäväksi myös kuurimaisesti Mies I/Nainen I tai Mies II/Nainen II -paketin rinnalla.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Vastustuskyky II

Terveyden Tukipilarit® Vastustuskyky II89,06 €
Vastustuskyky II -paketti sisältää kaikki tärkeimmät vastustuskykyyn liittyvät ravintolisät: C- ja D-vitamiinit sekä sinkki tukevat puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa, ja lisätehoa saa beetaglukaanin luontaisista erikoishiilihydraateista. Beetaglukaani sopii uupumukseen, stressiin, toistuviin flunssiin tai lisääntyneeseen sairastumisalttiuteen. Vastustuskyky II -pakettiin kuuluu myös vahva monivitamiinivalmiste, joka varmistaa päivän suojaravintoaineiden saannin ja tukee kehon toimintaa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Viisas I

Terveyden Tukipilarit® Viisas I136,56 €
Aivot ovat tärkein pääomamme. Pidetään niiden hyvinvoinnista siis parasta mahdollista huolta. Terveellisen ravinnon, liikunnan ja levon ohella ravintolisät tarjoavat aivojen avuksi tärkeitä rakennusaineita ja suojaa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Viisas II

Terveyden Tukipilarit® Viisas II177,27 €
Aivot ovat tärkein pääomamme. Pidetään niiden hyvinvoinnista siis parasta mahdollista huolta. Terveellisen ravinnon, liikunnan ja levon ohella ravintolisät tarjoavat avuksi tärkeitä rakennusaineita ja suojaa.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Äiti I

Terveyden Tukipilarit® Äiti I77,71 €
Äiti I -pakettiin on koottu odottavalle ja imettävälle äidille tärkeimmät ravintolisät. Odotus- ja imetysaikana äidin pitää huolehtia itsensä lisäksi myös vauvan oikeasta kasvusta. Ravintoaineiden, etenkin suojaravintoaineiden, tarve on tällöin tavallista suurempaa. Monivitamiinivalmisteen käytöllä äiti varmistaa suojaravintoaineiden riittävän saannin. D-vitamiinilisä on meille kaikille Suomen leveysasteilla asuville tärkeä. Folaatti puolestaan edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja osallistuu solujen jakaantumisprosessiin. Kalaöljyn sisältämä DHA-rasvahappo on tärkeä sikiön ja rintaruokitun vauvan aivojen hyvinvoinnille.

OSTA »

Terveyden Tukipilarit® Äiti II

Terveyden Tukipilarit® Äiti II107,02 €
Äiti II -pakettiin on koottu odottavalle ja imettävälle äidille tärkeimmät ravintolisät. Odotus- ja imetysaikana äidin pitää huolehtia itsensä lisäksi myös vauvan oikeasta kasvusta. Ravintoaineiden, etenkin suojaravintoaineiden, tarve on tällöin tavallista suurempaa. Monivitamiinivalmisteen käytöllä äiti varmistaa suojaravintoaineiden riittävän saannin. D-vitamiinilisä on meille kaikille Suomen leveysasteilla asuville tärkeä. Folaatti puolestaan edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja osallistuu solujen jakaantumisprosessiin. Kalaöljyn sisältämä DHA-rasvahappo on tärkeä sikiön ja rintaruokitun vauvan aivojen hyvinvoinnille. Magnesium on tärkeää etenkin hermoston ja lihasten toiminnalle. Suolisto ja vastustuskyky hyötyvät maitohappobakteereista. Lapsi saa hyviä bakteereita synnytyksen yhteydessä ja äidinmaidon kautta, joten äidin hyvä bakteerikanta on hyvin tärkeä myös lapsen terveydelle.

OSTA »

 


 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää