Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään
Kirjaudu
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
Etusivu Blogi Terveyden avaimet TT-koulutus Reseptit Muiden kokemuksia Yleisöluennot Uutiset
 
 
Lähetä oma reseptisi
Aamiaisreseptejä
Lounaita
Päivällisiä
Levitteitä
Leivonta
Salaatteja

Reseptit » Päivällisiä » Parsakaaligratiini

(Annoskoko 4-5:lle)
600 g parsakaalia

n. 6 dl kasvislientä tai parsakaalin keitinlientä
1-½ dl maissijauhoja
n. 100 g yrttituorejuustoa, vuohen- tai lampaanmaito
kurkumaa, rakuunaa, musta- tai valkopippuria, yrttisuolaa

 

  1. Keitä tai höyrytä parsakaalinkukinnot melkein kypsiksi (al`dente) ja siirrä ne uunivuokaan.
  2. Suurusta keitinliemi maissijauhoilla.
  3.  Lisää kastikkeeseen yrttituorejuusto ja mausteet.
  4.  Kastike saa olla aika paksua ja maukasta.
  5. Kaada se parsakaalien päälle vuokaan ja gratinoi n. 200 C asteessa n. 20 min -½ tuntia.

Gratiini maistuu vihersalaatin ja esim. grillatun/haudutetun kalan tai kasvispihvien kera.

Resepti dieettikokki FLT Ravintovalmentaja - Pro Health® Merja Sipola

13.07.2012

Lukijoiden kommentteja
Sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä kommentoidaksesi, rekisteröidy tästä. Jos olet jo rekisteröitynyt kirjaudu sisään sivun oikeasta ylälaidasta.

 
Design by Studio Obra, Platform by NettiSite