Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään
Kirjaudu
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
Tutustu myös
Terveyden
Tukipilarit
Verkkokauppaan
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
Etusivu Blogi Terveyden avaimet TT-koulutus Reseptit Muiden kokemuksia Yleisöluennot
 
 


 

TT-koulutus

Tule mukaan suuren suosion saaneeseen Terveyden Tukipilarit® -koulutukseen hakemaan uutta suuntaa elämääsi sekä saamaan energiaa ja puhtia arjessa jaksamiseen! TT-kursseja on nyt mahdollista käydä myös verkossa. :)


TT-Koulutuksen esittely

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt - välillä jopa oudon uupunut? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista? Stressaatko jatkuvasti - tiedätkö mihin krooninen stressi johtaa? Koulutusmoduuleissa opit ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu ja miksi, miten terveydelliset ongelmat on ennaltaehkäistävissä ja tietenkin miten terveys ja energisyys ovat palautettavissa. Tervetuloa mukaan!

Terveyden Tukipilarit® -koulutus on tarkoitettu terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, elämänsä kuntoon haluaville, mutta myös tiedonjanoisille ja alanvaihtoa harkitseville. Jos et ole terveydenhuollon ammattilainen, voit tämän koulutuksen avulla tähdätä myös FLT Ravintovalmentaja® -opintoihin.

Terveyden Tukipilarit® -koulutus koostuu seitsemästä eri kurssista. Yksi kurssi kestää kaksi päivää (la-su klo 10-16). Opetus tapahtuu Helsingissä. Kursseilla perehdymme muun muassa ravintoon, yksilöllisyyteen, elimistön kuormittumiseen ja tietenkin elimistön tärkeimmän elimen, suoliston, toimintaan. Opimme huolehtimaan tästä herkästä, viisaasta elimestä sekä sen miljardeista mikrobeista ja ymmärrämme, miten huikea rooli maksalla on suoliston toimintaparina.

Vahva vastustuskyky on tietenkin myös tavoitteemme. Lisäksi opimme ruokkimaan tärkeintä pääomaamme, aivoja! Perehdymme myös hormonaaliseen tasapainoon, stressin vaikutuksiin sekä hiljaa hiipivään krooniseen tulehdukseen, joka velloo lähes kaikkien sairauksien taustalla. Soluaineenvaihdunnan kurssilla opit, miten solut toimivat, mitä solun sisällä oikeasti tapahtuu ja mihin se voi johtaa. Ravintolisien Aakkoset -kurssilla perehdytään luonnollisesti ravintolisiin, mitä ne ovat, mitä me tarvitsemme sekä mitä emme ja miksi.

Yhden kurssin eli yhden kurssiviikonlopun hinta on 300 €, ja se sisältää opetuksen sekä materiaalin. Kurssihinta sisältää 24 % arvonlisäveroa. Voit ilmoittautua kursseille tästä tai ostaa kurssin täältä.

TT-kurssien aikataulut löydät täältä. Oppainasi toimivat inspiroivat opettajat Paula Heinosen johdolla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan. :)

 
Design by Studio Obra, Platform by NettiSite