Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään
Kirjaudu
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
Tutustu myös
Terveyden
Tukipilarit
Verkkokauppaan
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
Etusivu Blogi Terveyden avaimet TT-koulutus Reseptit Muiden kokemuksia Yleisöluennot
 
 


 

TT-koulutus

Tule mukaan jälleen syksyllä käynnistyvään suuren suosion saaneeseen Terveyden Tukipilarit® -koulutukseen hakemaan uutta suuntaa elämääsi sekä saamaan energiaa ja puhtia arkeen ja jaksamiseen!


TT-Koulutuksen esittely

Nouseeko painosi hiljaa hiipien vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko jatkuvasti väsynyt - välillä jopa oudon uupunut? Sairastatko useita nuhakuumeita vuodessa? Särkeekö päätäsi usein? Kärsitkö toistuvista suolisto- ja mahavaivoista? Nukutko huonosti? Kärsitkö hormonaalisista ongelmista? Stressaatko jatkuvasti - tiedätkö mihin krooninen stressi johtaa? Koulutusmoduuleissa opit ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu ja miksi, miten terveydelliset ongelmat on ennaltaehkäistävissä ja tietenkin miten terveys ja energisyys ovat palautettavissa. TULE MUKAAN!

Terveyden Tukipilarit® -koulutus on tarkoitettu terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, elämänsä kuntoon haluaville mutta myös iedonjanoisille ja alanvaihtoa harkitseville. Jos et ole terveydenhuollon ammattilainen, voit tämän koulutuksen avulla tähdätä myös FLT Ravintovalmentaja® -opintoihin

Terveyden tukipilarit® -koulutus koostuu seitsemästä eri moduulista. Yksi moduuli kestää kaksi päivää (la-su klo 10-16) ja ne pidetään Vallilassa Mäkelän koululla Helsingissä. Moduuleissa perehdymme muun muassa ravintoon, yksilöllisyyteen, elimistön kuormittumiseen ja tietenkin elimistön tärkeimmän elimen, suoliston, toimintaan. Opimme huolehtimaan tästä herkästä, viisaasta elimestä ja sen miljardeista asukkaista ja ymmärrämme miten huikea rooli maksalla on suoliston toimintaparina. Vahva vastustuskyky on tietenkin myös tavoitteemme. Lisäksi opimme ruokkimaan tärkeintä pääomamme, aivoja! Perehdymme myös hormonaaliseen tasapainoon ja stressin vaikutuksiin sekä hiljaa hiipivään krooniseen tulehdukseen, joka velloo kaikkien sairauksien taustalla. Soluaineenvaihdunnan kurssilla ymmärrät miten solut toimivat, mitä solun sisällä oikeasti tapahtuu ja mihin se voi johtaa. Ravintolisien Aakkoset -moduulissa perehdytään luonnollisesti ravintolisiin, mitä ne ovat, mitä me tarvitsemme mitä emme ja miksi.

Yhden kurssimoduulin eli yhden kurssiviikonlopun hinta on 300 €, ja se sisältää opetuksen ja materiaalin. Kurssihinta sisältää 24 % arvonlisäveroa. Voit ilmoittautua kursseille tästä: toimisto@prohealth.fi.

TT-kurssien aikataulut, yksityiskohtaisemmat sisällöt ja opettajat löydät täältä.

 
Design by Studio Obra, Platform by NettiSite