Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään
Kirjaudu
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
Tutustu myös
Terveyden
Tukipilarit
Verkkokauppaan
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
Mediasali Radio-ohjelma Paula & Mikko Linkkejä
     


Paula Heinonen

Olen kolmen pojan äiti, perheeseen kuuluu poikien ja miehen lisäksi myös monirotuinen maahanmuuttaja uroskoira, joka ymmärtää vain englantia. Valmistuin Helsingin teknillisestä korkeakoulusta diplomi-insinööriksi ja myöhemmin suoritin jatko-opintoina tekniikan lisensiaatin tutkinnon. Toimin tutkijana ja teollisoikeuspäällikkönä kansainvälisessä biotekniikka- ja ravitsemusalan yrityksessä noin 13 vuotta. Jo yli viidentoista vuoden ajan olen kouluttanut ja luennoinut työhyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja erilaisista terveysongelmista ympäri Suomea niin yrityksissä kuin yleisötilaisuuksissakin.

Paula Heinonen

Mikko Siltala

Mikko on tuttu radion kuuntelijoille jo yli kymmenen vuoden ajalta.Viihteen ja median monitoimimiehen on voinut vuosien saatossa bongata radion ja television lisäksi niin laivan kuin teatterinkin lavalta.

"Pikku-Mikosta" asti musiikkimieheksi ilmoittautunut viihdyttäjä keikkailee myös laulajana eri kokoonpanojen kanssa ympäri Suomea ja välillä muuallakin. Syksystä 2012 toimii omin sanojensa mukaan "lukkona" Paula Heinosen - Terveyden avaimissa.

 

 

 

 

 

Design by Studio Obra, Platform by NettiSite