Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään
Kirjaudu
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
Tutustu myös
Terveyden
Tukipilarit
Verkkokauppaan
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
Mediasali Radio-ohjelma Paula & Mikko Linkkejä
     

Radio-ohjelma on päättynyt. Alta voit lukea Paulan terveiset kaikille kuuntelijoille.

"Olen vastaillut joka sunnuntai ihaniin, toisinaan vaikeisiin ja jopa sydäntä särkeviin kysymyksiinne kahdeksan vuoden ajan (2009-2017). Kun aloitin vuonna 2009, lupauduin tekemään terveyttä ja hyvinvointia koskevaa radio-ohjelmaa yhdeksäksi kuukaudeksi. Taival venyi kahdeksaksi vuodeksi! Se on ollut huikea matka kanssanne. Viimeinen Terveyden Avaimet -ohjelma Iskelmän taajuudella tuli radiosta 20.8.17.

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille kaikille ihanille ihmisille. En koskaan unohda tätä aikajaksoa elämässäni, enkä ikimuistettavia sydämellisiä palautteitanne.

Lämpimät rutistukset ja kiitokset tietysti myös mahtavalle, positiiviselle partnerilleni, muusikko Mikko Siltalalle, Bauer Median Ari Ojalalle ja muulle Iskelmä-tiimille.

Ja kaikille tiedoksi - en todellakaan lopeta kysymyksiinne vastaamista! Se jatkuu yleisöluennoilla, Terveyden Tukipilarit -lähikursseilla ja -verkkokursseilla, FLT Koulutuksessa, kirjoissa ja ehkäpä muuallakin. Voit myös edelleen kuunnella radio-ohjelman jaksoja täällä.

Suurella kiitollisuudella ja lämmöllä",

- Paula Heinonen

 

Tämän radiosarjan tarkoituksena on hyvinvoinnin, terveyden ja tiedon lisääminen antamalla kuulijoille konkreettisia eväitä ja työkaluja päivittäisiin haasteisiin ja terveydellisiin ongelmiin. Ohjelmassa asiantuntijana toimii tekniikan lisensiaatti, kouluttaja Paula Heinonen.

Ensimmäisen vuoden ajan käsittelimme suoliston uskomattoman valtavaa vaikutusta hyvinvoinnillemme ja pahoinvoinnillemme. Tietenkin käsittelimme myös useita muita aihealueita kuten esimerkiksi ylipainoa, kolesteroliongelmia, limakalvojen hyvinvointia, vastustuskyvyn laskua ja toistuvia nuhakuumeita. Puhuimme myös useista erilaisista ruokavalioista ja elämäntavoista.

Siirryttyämme Iskelmälle, siirrymme aiheissa eteenpäin. Olemme puhuneet muun muassa diabeteksesta ja sen mukanaan tuomista lukemattomista ongelmista, kolesterolista ja huonoista rasva-arvoista, allergiasta ja astmasta, psyyke ongelmista, migreenistä, nivelrikosta, reumasta ja monista muista terveydellisistä haasteista ja sairauksista. Ja jokaisessa ohjelmassa vastaamme teidän kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Lämpimästi tervetuloa mukaan ohjelmaan!

Ihmiset ovat enenevässä määrin kiinnostuneita hyvinvoinnistaan. Valitettavasti jo pelkästään määrällisestikin tärkein tekijä - n. 1000 kg ruokaa vuodessa - on jäänyt kohtuuttoman pienelle huomiolle. Ohjelmassa kuulet mm.

• Mitä tuotteita valitsen kaupan ruokaviidakosta?
• Mitä on geeniperimän mukainen ruoka?
• Mitä tarkoittaa viljojen raffinointi eli teollinen prosessointi?
• Miksi pähkinät ja mantelit ovat todellista terveysruokaa?
• Miksi vatsa on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa?
• Miksi ummetus vaivaa, vaikka liikkuu ja juo paljon vettä?
• Miksi painoni vaan lisääntyy, vaikka syö rasvattomia tuotteita?
• Miten närästyksestä pääsee eroon?
• Miksi suolisto on ihmisen ehkäpä tärkein elin?
• Mikä yhteinen tekijä on suolistossa sijaitsevalla bakteerikannalla ja allergioilla?
• Ovatko toistuvat nuhakuumeet ehkäistävissä suoliston kunnostuksella?
• Miksi minun on aina syötävä probiootteja antibioottikuurien aikana?
• Voivatko nivelvaivat johtua suolistosta?

 

Design by Studio Obra, Platform by NettiSite