Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Nestemäiset yrttiuutteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

09.12.2022
UUTTA – Alkoholittomat yrttiuutteet
Lue lisää

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

 
 
 
 
   
 
       
  Ubicaps 100 mg
Klikkaa kuva suuremmaksi

Ilmainen toimitus yli 79 € ostoksista

Ilmainen kotiinkuljetus yli 149 € ostoksista

 

Ubicaps 100 mg


Ubicaps® ubikinoli-C-vitamiini-seleenikapselit sisältävät ubikinolia (ubikinonin aktiivimuoto), joka imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä. Valmiste sisältää myös C-vitamiinia sekä seleeniä.

Ubicaps 100 mg kapselit sisältävät Kaneka UbiquinolTM ubikinolia, joka on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina, joka on ubikinonin aktiivimuoto. Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyvät iän myötä. Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon. Seleeni on antioksidantti ja keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Seleeni myös suojaa elimistöä raskasmetallien haitallisilta vaikutuksilta sitomalla myrkyllisiä raskasmetalleja kuten elohopeaa, lyijyä ja kadmiumia. Lisäksi seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden normaalia muodostumista sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä, auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Valmistetta suositellaan erityisesti urheilijoille, ikääntyville, tupakoiville, toipilaille ja muille, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai entsyymitoiminnan vuoksi. Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.

++ Lisätietoja ++

Ainesosat:

Kaneka UbiquinolTM stabiloitu jauhe P30 (arabikumi, Kaneka UbiquinolTM ubikinoli, dekstriini, L-askorbiinihappo), kasvipohjainen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), askorbiinihappo, seleno-L-metioniini, paakkuuntumisenestoaine (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen ravintolisä. Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Annostusohje:

1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.

Vrk annostus:

1 kapseli sisältää:

Kaneka UbiquinolTM ubikinolia 100 mg
C-vitamiinia 80 mgTuotemerkki: Hankintatukku

    
 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää