Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

01.02.2019
Terveyden Tukipilarit -koulutus käynnistyy jälleen Helsingissä
Lue lisää

 
 
 
 
   
 
       
  Fosfoser Memory
Klikkaa kuva suuremmaksi

Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksista

Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € ostoksista

 

Fosfoser Memory


Fosfoser® Memory - Vahva fosfatidylseriinikapseli virkistää muistia, torjuu stressiä, lisää vireyttä ja keskittymiskykyä.

Fosfoser® Memory -kapselit sisältävät vakioidun määrän soijasta eristettyä fosfatidylseriiniä ja fosfatidihappoa. Nämä aivojen toiminnalle tärkeät fosfolipidit virkistävät muistia, torjuvat stressiä sekä lisäävät keskittymiskykyä ja vireyttä. Suositellaan etenkin opiskelijoille, henkistä työtä tekeville, stressaantuneille ja ikääntyville. Fosfatidylseriini on aivosolujen oma rakennusaine, jota on luonnostaan solukalvoissa, mutta joka vähenee iän myötä.

Tätä menetystä voi korvata nauttimalla fosfatidylseriiniä ravintolisänä. On todettu, että ikääntymiseen liittyvät aivotoiminnot kuten muisti, oppimiskyky ja valppaus heikkenevät samaa tahtia kuin fosfatidylseriinin taso aivoissa laskee. Fosfatidylseriini kohentaa muistia ja mielialaa sekä estää iän mukanaan tuomaa hermoston välittäjäaineiden katoa. Fosfatidylseriini imeytyy nopeasti, jopa 30 minuutissa, ja useat tutkimukset osoittavat, että antamalla fosfatidylseriiniä ravintolisänä ikääntyville heidän henkiset aivotoimintonsa ovat kohentuneet.

Fosfatidylseriini on myös keski-ikäisille ja nuorille tarpeellinen ravintoaine, sillä se torjuu stressiä. Erään tutkimuksen mukaan nuoret aikuiset, jotka stressaantuivat keskimääräistä herkemmin, saivat apua käytettyään kuukauden ajan 300 mg fosfatidylseriiniä päivässä. Tuloksena oli, että heidän stressituntemuksensa väheni ja mielialansa koheni.

Fosfoser Memory -kapselit sisältävät vakioidun määrän aivojen toiminnalle tärkeitä rasvahappoja fosfatidylseriiniä ja fosfatidihappoa, joista on hyötyä kaikenikäisille. Kapselit ovat erinomainen ravintolisä mm. tentteihin valmistautuville, sillä ne virkistävät muistia, torjuvat stressiä sekä lisäävät keskittymiskykyä ja vireyttä.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

++ Lisätietoja ++

Ainesosat:

Soijafosfolipidejä 480-1440 mg, josta fosfatidylseriiniä 100-300 mg ja fosfatidihappoa 100-300 mg, MCT-öljyä, liivatetta*, kosteudensäilyttäjää E 422*, väriä E 172* (*kapselin kuori).

Annostusohje:

1-3 kapselia päivässä. Annostukseksi suositellaan 3 kapselia päivässä vähintään 2 kuukauden ajan, minkä jälkeen ylläpitoannostusta voidaan pienentää 1-2 kapseliin päivässä. Kapselit suositellaan nautittavaksi aamulla ja päivällä niiden virkistävän vaikutuksen vuoksi.

Vrk annostus:

Soijafosfolipidejä 480-1440 mg, josta fosfatidylseriiniä 100-300 mg ja fosfatidihappoa 100-300 mg.Tuotemerkki: Hankintatukku

 

Katso myös Terveyden Tukipilarit® -paketit:
- Terveyden Tukipilarit® Viisas I   
 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää