Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

01.02.2019
Terveyden Tukipilarit -koulutus käynnistyy jälleen Helsingissä
Lue lisää

 
 
 
 
  Takaisin: ANTIOKSIDANTIT  
 
       
  Pycnogenol Strong 40 mg
Klikkaa kuva suuremmaksi

Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksista

Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € ostoksista

 

Pycnogenol Strong 40 mg


Pycnogenol® Strong tablettien raaka-aine on eristetty rannikkomännyn kuoriuutteesta. Pycnogenol® on ainutlaatuinen vahva luonnon kasviantioksidantti. Se edistää terveyttä vaikuttamalla useisiin kehon fysiologisiin toimintoihin. Pycnogenol® suojaa elimistöä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Se hidastaa ikääntymistä, viivyttää ikääntymisen merkkejä iholla, pitää hiusverisuonet kunnossa ja helpottaa mm. jalkojen turvotusta.

Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuute on eräs vahvimmista antioksidanteista ja maailman tutkituimpia ravintolisiä. Sen vaikutuksia ja turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein jo yli 40 vuoden ajan. Pycnogenol antaa tehokkaan antioksidanttisuojan ja elinvoimaa keholle. Se vaikuttaa suotuisasti myös ihoon, edistää silmien hyvinvointia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä auttaa pitämään sydämen ja verisuonet toimintakunnossa. Pycnogenolin monipuoliset vaikutukset perustuvat viiteen tunnettuun perusmekanismiin. Pycnogenol® on voimakas antioksidantti eli se vähentää solujen hapettumista, estää kehon rappeutumista ja hidastaa ikääntymistä. Pycnogenol® on hyvänä ravitsemuksellisena tukena tulehdusten hoidossa, se vähentää tulehdusvälittäjäaineiden tuotantoa ja näin laskee tulehdusarvoja. Se suojaa kollageenia sitoutumalla kollageeniin ja palauttaa sen kimmoisuuden; näin se tiivistää hauraita hiusverisuonia ja vähentää kudosten huokoisuutta. Pycnogenol® lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä, rentouttaa verisuonia, laskee verenpainetta ja toimii ravitsemuksellisesti veritulpan muodostumista vastaan. Se myös estää alfa-glukosidaasientsyymin toimintaa ja näin estää tärkkelyksen muuttumisen nopeasti imeytyväksi, joten tällä mekanismilla se laskee veren sokerin tasoa ja vaimentaa sen heilahtelua. Pycnogenol normalisoi verihiutaleiden aktiivisuutta. Se voi estää veren kokkaroitumista etenkin tupakoitsijoilla ja ikääntyvillä. Pycnogenol vahvistaa elimistön omaa kykyä hillitä verisuonien supistumista. Näin se laajentaa verisuonia lisäten niiden läpimittaa ja parantaa siten hiusverisuonien toimintaa. Tutkimukset osoittavat sen vilkastuttavan ikääntyvien verenkiertoa ja tukevan sydämen ja verisuonten toimintakuntoa. Pycnogenol vahvistaa kollageenia kaikkialla kehossamme, vaikuttaen sekä ihoon että verisuonistoon. Se palauttaa verisuonien kimmoisuutta ja vähentää nesteen kulkeutumista haurastuneista verisuonista kudoksiin. Pycnogenol tiivistää tehokkaasti verisuonia ja helpottaa jalkojen turvotusta etenkin seisomatyötä tekevillä sekä pitkillä lentomatkoilla. Se sitoutuu ihon kollageenin proteiineihin ja palauttaa ihon kimmoisuutta sekä estää ryppyjen muodostumista, suojaa ihoa palamiselta ja torjuu maksaläiskiä. Pycnogenol normalisoi immuunijärjestelmän reaktioita ja estää histamiinin purkaantumista tehokkaasti ja siten helpottaa oloa siitepölyaikana. Pycnogenol sopii säännölliseen käyttöön, mutta tuote toimii yhtä hyvin myös lyhytaikaisena kuurina käytettynä.
Normaali ylläpitoannos on 1 mg / painokilo päivässä, eli normaalipainoiselle aikuiselle suositellaan jatkuvaan käyttöön päivittäin 2 Pycnogenol Strong -tablettia, jotka sisältävät yhteensä 80 mg rannikkomännyn kuoriuutetta. Terapeuttinen annos Pycnogenolia on yleensä 100-200 mg päivässä, eli käytännössä suositellaan kaksinkertaista annosta 1-2 viikon ajan, kun aloitetaan esim. valmistautuminen allergiakauteen. Pycnogenolilla on piristävä vaikutus, joten se kannattaa ottaa aamiaisen yhteydessä.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.

++ Lisätietoja ++

Ainesosat:

Maissitärkkelystä, paakkuuntumisenestoaineita E 460, E 551, rannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus maritima), pintakäsittelyainetta E 470b.

Annostusohje:

1-2 tablettia päivässä.

Vrk annostus:

Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus maritima) 40-80 mg, joka vastaa 40-80 g rannikkomännyn kuorta.Tuotemerkki: Hankintatukku

 

Katso myös Terveyden Tukipilarit® -paketit:
- Terveyden Tukipilarit® Vaihdevuodet II
- Terveyden Tukipilarit® Matkustaja I   
 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää