(Annoskoko 4-5:lle) 600 g parsakaalia
n. 6 dl kasvislientä tai parsakaalin keitinlientä 1-½ dl maissijauhoja n. 100 g yrttituorejuustoa, vuohen- tai lampaanmaito kurkumaa, rakuunaa, musta- tai valkopippuria, yrttisuolaa
- Keitä tai höyrytä parsakaalinkukinnot melkein kypsiksi (al`dente) ja siirrä ne uunivuokaan.
- Suurusta keitinliemi maissijauhoilla.
- Lisää kastikkeeseen yrttituorejuusto ja mausteet.
- Kastike saa olla aika paksua ja maukasta.
- Kaada se parsakaalien päälle vuokaan ja gratinoi n. 200 C asteessa n. 20 min -½ tuntia.
Gratiini maistuu vihersalaatin ja esim. grillatun/haudutetun kalan tai kasvispihvien kera.
Resepti dieettikokki FLT Ravintovalmentaja - Pro Health® Merja Sipola 13.07.2012
Lukijoiden kommentteja
Sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä kommentoidaksesi, rekisteröidy tästä. Jos olet jo rekisteröitynyt kirjaudu sisään sivun oikeasta ylälaidasta. |