Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
    -Kasvot
    -Vartalo
    -Kädet ja jalat
    -Hiukset
    -Mies
    -Äiti ja lapsi
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

01.02.2019
Terveyden Tukipilarit -koulutus käynnistyy jälleen Helsingissä
Lue lisää

12.12.2018
Terranovan uutuudet
Lue lisää

08.11.2018
Nyt myynnissä ihana Olivia Klein Joululahjapakkaus!
Lue lisää

12.04.2018
TT 7 Ravintolisien aakkoset -kurssi Helsingissä 21.-22.4.
Lue lisää

 
 
 
 
 

LUONNONKOSMETIIKKA / Esittely

Oletko koskaan miettinyt, että iho on aktiivinen elin, jonka läpi imeytyy paljon aineita. Ei siis ole yhdentekevää, mitä ihollesi laitat. Tavallinen kosmetiikka sisältää runsaasti mineraaliöljystä peräisin olevia ainesosia, joiden arvellaan tukkivan ihohuokosia. Synteettisessä kosmetiikassa on myös useita ainesosia, joiden arvellaan häiritsevän elimistön toimintaa, esimerkiksi toimivan hormonihäiritsijöinä. Suosittelemme käyttämään sellaista kosmetiikkaa, jota voisi vaikka syödä! Käyttämällä luontaiskosmetiikkaa vähennät elimistöä rasittavien vieraiden aineiden määrää.

Tervetuloa tutustumaan ihaniin ja turvallisiin luonnonkosmetiikka tuotteisiimme!

Lue lisää luonnonkosmetiikasta

Naisen hörpätessä aamukahviaan hän on jo altistunut 126 eri kemikaalille 12 eri tuotteessa, joita hän on käyttänyt kasvoilleen ja hiuksiinsa! Osa näistä haitallisista aineista on hormonihäiritsijöitä, ympäristö-estrogeeneja. Ne nimensä mukaisesti häiritsevät hormonitoimintaa. Myös huimasti lisääntyneen allergian ja synteettisen kosmetiikan välillä epäillään olevan yhteys. Tiettyjen säilöntäaineiden lisääntynyt käyttö kosmeettisissa valmisteissa on johtanut myös yliherkkyyden lisääntymiseen. Pahinta on, että useiden kemiallisten yhdisteiden yhteisvaikutuksia emme vielä edes tunne. Me unohdamme, että iho on aktiivinen elin, jonka läpi imeytyy paljon aineita. Ei siis ole yhdentekevää, mitä pesuaineita käytät tai mitä voiteita, seerumeja ja meikkejä ihollesi laitat. Käyttämällä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa vähennät merkittävästi elimistölle haitallisten ja vieraiden aineiden määrää. Samalla edistät ympäristön hyvinvointia.

Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjen aineosien listalla on vain hieman alle 700 ainetta. Tavanomaisessa kosmetiikassa käytettyjen erilaisten ainesosien valikoimassa on jo yli 8 000 ainetta (INCI-nimikettä) ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Tavanomainen kosmetiikka näyttääkin olevan osa modernia kemianteollisuutta. Kuluttajalla on oikeus tietää, mitä kosmetiikka sisältää ja tämä selviääkin valmisteiden sisällysluetteloista. Tätä luetteloa kutsutaan INCI-listaksi (INCI= International Nomenclature Cosmetic Ingredients). Ongelma näissä luetteloissa on se, että kuluttaja ei tiedä mitä nämä oudot ainesosat ovat. Ihmiset eivät myöskään osaa epäillä ainesosien olevan ongelmia aiheuttavia tai jopa terveydelle vaarallisia. Lisäksi ainesosat, joiden pitoisuus on alle 1%, voidaan luetella missä järjestyksessä tahansa.

Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa vähintään 95 % kaikista ainesosista on peräisin luonnosta. Luomulaatuisia raaka-aineita käytetään aina, kun se on mahdollista. Eläinkokeet eivät luonnollisesti ole hyväksyttyjä. Sertifioidun luononkosmetiikan ainesosat, kuten esimerkiksi kylmäpuristetut siemenöljyt, kukkaisuutteet, yrtit ja luonnonmukaiset antioksidantit hoitavat ja uudistavat ihoa sekä pitävät yllä luonnollista kosteustasapainoa. Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa huomioidaan aina myös ympäristö.

Tavanomaisessa kosmetiikassa käytetyt

  • synteettiset hajusteet ja väriaineet
  • synteettiset säilöntäaineet (esimerkiksi parabeenit, DMDM Hydantoin, Methyldibromo Glutaronitrile)
  • maaöljyperäiset raaka-aineet kuten parafiini ja vaseliini (esim. Paraffinum Liquidum, Petrolatum)
  • pinta-aktiiviset aineet (kuten esim. natriumlauryylisulfaatti, paljon hammastahnoissa ja shampoissa)
  • kemiallisesti valmistetut hapettumisen estoaineet (BHT, BHA)
  • synteettiset UV-suodattimet
  • PEG ja PPG -yhdisteet

ovat kiellettyjä sertifioidussa luonnonkosmetiikassa.

Maailmalla on useita luonnonkosmetiikan sertifiointijärjestelmiä. Näistä tunnetuimpia ovat BDIH, Ecocert, Cosmebio, NaTrue sekä Soil Association. Sertifikaateista löydät lisäinformaatiota Pro Luonnonkosmetiikka Ry: n sivuilta http://www.luonnonkosmetiikka.fiTakaisin tuotteisiin
 
 


 
  Terveyden Tukipilarit Oy, toimisto(a)terveydentukipilarit.fi, 050 4144 182
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää