Terveyden Tukipilarit
Kirjaudu sisään tai tilaa kirjautumatta
Käyttäjätunnus: Salasana:
Liity kanta-asiakkaaksi | Unohditko salasanasi?

Ostoskorisi on tyhjä
  TERVEYSINFO   RADIO-OHJELMA   VERKKOKAUPPA  
  Etusivu Tuotteet terveysaiheittain Terveyden Tukipilarit® -paketit Tilaaminen Asiantuntijat Miksi ostaa meiltä Asiakaspalvelu  
 
 
TERVEYDEN TUKIPILARIT® -PAKETIT
TARJOUKSET
UUTUUDET
Vitamiinit
Mineraalit
Antioksidantit
Rasvahapot
Proteiini- ja aminohappovalmisteet
Kuitu
Maitohappobakteerit
Erikoisvalmisteet
Yrttivalmisteet
Nestemäiset yrttiuutteet
Voimaruoat
Luonnonkosmetiikka
Kylmäpuristetut öljyt
Muut
TUOTTEET AAKKOSITTAIN
TUOTEMERKIT
 
 
 

09.12.2022
UUTTA – Alkoholittomat yrttiuutteet
Lue lisää

12.05.2021
Foodinin tuotteet saapuneet valikoimaamme
Lue lisää

11.12.2020
Ihana ZAO Beauty Box
Lue lisää

28.11.2019
Olivia Klein Soft & Hydrated -lahjapakkaus
Lue lisää

12.02.2019
Uudet Pulsin proteiinijauheet valikoimassamme
Lue lisää

 
 
 
 
   
 
       
  Olivia Klein Hydra Serum -tehokosteuttava geelivoide
Klikkaa kuva suuremmaksi

Ilmainen toimitus yli 79 € ostoksista

Ilmainen kotiinkuljetus yli 149 € ostoksista

 

Olivia Klein Hydra Serum -tehokosteuttava geelivoide


Erittäin kevyt ja tehokkaasti kosteuttava 5 % niasiiniamidia sekä hyaluronihappoa sisältävä geelivoideseerumi, joka on kehitetty täydentämään kaikkien ihotyyppien päivittäistä rutiinia hoitamalla useaa eri ihonhoitotarvetta samanaikaisesti.

Hydra Serumin sisältämä niasiiniamidi on erityisen tehokas ainesosa, joka eheyttää ja vahvistaa ihon pintakerrosta, huomattavasti parantaen ihon kykyä säilyttää kosteutta sekä hilliten vaurioituneesta suojakerroksesta johtuvaa herkkyyttä, ärsytystä ja punoitusta. Niasiiniamidi myös tasoittaa ihohuokosia ja auttaa hillitsemään rasvaisuutta sekä rauhoittamaan ärtynyttä akneihoa, tuoden helpotusta epäpuhtauksista kärsivälle ja sekaiholle. Säännöllisessä käytössä niasiiniamidi myös silottaa epätasaisen ja juonteisen ihon ulkonäköä sekä tasoittaa ihonsävyä.

Helposti imeytyvä geelin ja voiteen yhdistelmä on tarkoitettu käytettäväksi kostealla iholla, jotta se kerrostuisi täydellisesti hoitonesteiden ja muiden nestemäisten tuotteiden päälle, sitoen kosteuden ihoon poikkeuksellisen tehokkaasti, mutta tuntuen kuitenkin silkkisen miellyttävältä kosteusvoiteiden tai öljyn alla. Ultrakevyen koostumuksen ansiosta Hydra Serum kerrostuu erinomaisesti myös meikin sekä aurinkovoiteiden alle ja soveltuu käytettäväksi kuivan, ärtyneen tai hilseilevän silmänympärysalueen hoitoon. Yksinään käytettynä Hydra Serum jättää ihon joustavan, kimmoisan ja täyteläisen puolikiiltäväksi.

Soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti kuivalle, punoittavalle tai sekaiholle sekä aknesta, atopiasta tai rosaceasta kärsivälle iholle.

Tuoksuton ja vegaaninen. Ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

++ Lisätietoja ++

Ainesosat:

Aloe veran lehtimehu, glyseriini, niasiiniamidi (B3-vitamiini), avokadoöljy, setyylialkoholi, stearyylialkoholi, polysorbaatti 60, hyaluronihappo, tokoferoli (E-vitamiini), auringonkukkaöljy, neem-öljy, rosmariiniuute, ksantaanikumi, fenoksietanoli, tetranatrium glutamaatti diasetaatti.

Annostusohje:

Ennen kuin aloitat OK-tuotteiden käytön on syytä huomioida, että ne sisältävät huomattavasti korkeampia hoitoainepitoisuuksia kuin yleisesti muut täysin vesipohjaiset tuotteet. Tämä tarkoittaa sitä, että OK-tuotteita on tarpeellista käyttää vain suositeltuja määriä ja lisätä käyttömäärää tarvittaessa vähän kerrallaan. Tuotteiden liikakäyttö voi johtaa ihon ylihoitoon.

 

www.oliviaklein.fi


Tuotemerkki: Olivia Klein

 



   
 
 
 
Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade
Lue lisää