|
|
1 dl kokonaista tattaria 2 dl kokonaisia hirssinjyviä 4 dl vettä liotettuja taateleita
- Pese tattari ja hirssi huolellisesti moneen kertaan kylmällä
vedellä, kertaalleen kiehuvalla vedellä ja lopuksi vielä kylmällä
vedellä.
- Laita tattari ja hirssi likoamaan runsaaseen kylmään veteen, liota
yön yli (heitä liotusvesi pois!) ja huuhtele vielä aamulla ennen
käyttöä.
- Huuhtele taatelit ja jätä likoamaan yön yli.
- Poista taateleista mahdolliset kivet liotuksen jälkeen.
- Laita liotettu ja huuhdeltu tattari sekä hirssi tehosekoittimeen ja lisää vettä vain sen verran, että suurimot peittyvät.
- Hienonna aivan silkkisen pehmeäksi puuroksi.
- Lisää taatelit ja vettä (tai taatelien liotusvettä) ja tehosekoita silkkisen pehmeäksi puuroksi.
- Nauti sellaisenaan tai marjojen ja manteli- tai seesamsiemenmaidon sekä viikunasoseen kanssa tai kokeile ruusunmarjamousseen kanssa.
Uskomattoman hyvää! On vaivansa väärtti niin terveydellisesti kuin siihen kuluneen ajankin suhteen. 13.07.2012
Lukijoiden kommentteja
Sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä kommentoidaksesi, rekisteröidy tästä. Jos olet jo rekisteröitynyt kirjaudu sisään sivun oikeasta ylälaidasta. |
|